Stationaire
UV-C desinfectie robot

ADIBOT-S is een stationaire robot die manueel in de gewenste te ontsmette ruimte geplaatst wordt. De UV robot is makkelijk transporteerbaar dankzij de vergrendelbare omni wielen en de lange verlengkabels. Het ADIBOT-S model beschikt daarnaast over meerdere koelopeningen en intelligente veiligheidsaccessoires. Deze desinfectie machine is de optimale oplossing voor mobiele ontsmettingsbehoeften.

Mobiele integratie

De ingebouwde Wi-Fi van de ADIBOT-S maakt een directe verbinding mogelijk met de eigen app voor configuratie, analyse en taakbeheer. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot serieschakeling van meerdere ADIBOT-S desinfectie robots voor gelijktijdig, meervoudige bluelight desinfectie met UV-C licht.

ADIBOT stationaire UV-C desinfectie robot

Bluelight desinfectie

De ADIBOT-S biedt 360 graden stralingslichtdekking met een krachtige UV-C bluelight desinfectie. Door gebruik te maken van acht UV-C lampen met een hoog rendement heeft de UV robot een stralingssterkte van 3.160µW/cm2 die 99,9% van de ruimtes doeltreffend desinfecteert. De desinfectie machine kan optimaal ingezet worden in scholen, medische faciliteiten, ziekenhuizen, tandartspraktijken, hotels, kantoren en fitnesscentra.

Scroll naar top