Wereldwijd
robotica- & AI-technologiebedrijf

UBTECH is een wereldwijd toonaangevend robotica- en AI-technologiebedrijf. Het startshot werd gegeven in 2012 naar aanleiding van enkele doorbraken op het gebied van digitale servo’s – het kernonderdeel dat humanoïde robots in staat stelt om te bewegen. UBTECH heeft zijn onderzoeks-, ontwerp-, ontwikkelings-, productie-, verkoop- en marketingvermogen ingezet om een scala robots van wereldklasse te lanceren.

ubtech logo
ADIBOT Automatische UV-C desinfectie robot
ADIBOT stationaire UV-C desinfectie robot

Robots in het dagdagelijks leven

Een robot in elk huis en elk bedrijf? Dat is de missie van UBTECH! Het bedrijf lanceerde verschillende menselijke robots, AI robots, humanoïde consumentenrobots, service robots voor bedrijven en STEM-vaardigheid ontwikkelende robots voor kinderen thuis en in het klaslokaal. Door intelligente robots te integreren in het dagelijks leven wil UBTECH een betere manier van leven creëren waarin elke levensfase wordt ondersteunt.

UBTECH voor uw bedrijf

ADIBOT Belgium brengt als trotse partner van UBTECH het innovatief aanbod van de revolutionaire UV-C desinfectie robots naar het bedrijfslandschap. Met het nieuwe ADIBOT-systeem kan uw bedrijf, organisatie of school veilig heropenen. Bent u klaar om uw onderneming te innoveren met de allernieuwste robot technologie?

UV-C desinfectie robots

De revolutionaire robotica en AI-technologie van UBTECH zorgt ervoor dat het leven niet alleen slimmer, maar ook veiliger wordt. In de strijd tegen de wereldwijde Covid-19 pandemie heeft UBTECH de ADIBOT robot ontwikkeld. Deze UV-C desinfectie robots zijn een kosteneffectieve desinfectie-oplossing voor Covid-19 en andere ziekteverwekkers.

Scroll naar top